Skip to content ↓

Our Lady's Catholic
High School

For Students

Times of the day

2017-18 

We are introducing a 6 period day in September 2017.  The start and finish times of the day remain the same.

08:00 Door open: students must be on A floor (dining hall or playground) unless in a supervised session
08:40 Students expected on site  
08:45 Registration/ Assembly 20mins
09:05 Lesson 1 50mins
09:55 Lesson 2 50mins
10:45 Break 20mins
11:05 Lesson 3 50mins
11:55 Lesson 4 50mins
12:45 Lunch/Break/Clubs 45mins
13:30  Lesson 5 50mins
14:20 Lesson 6 50mins
15:10 End of lesson 6  
15:20 All students should leave site, unless they are participating in Extra-Curricular or Enrichment Activities